Sunday, 13 January 2013

Sick Monday

Ermmm...

Besok I S N I N.




Waaa kenapa cepat sangat masa yang berlalu? Kenapa? Kenapa? Tak puas lagi tidur, bangun lambat. Bosan bosan. Bosan dengan kerja. Kalau pergi kerja, ada banyak kerja nak buat takpe jugak. Ni tak, aku gi kerja, memang ada kerja nak buat, tapi dalam masa sejam aku boleh siapkan kerja aku. Lepas tu, mengadap je pc pura pura busy. Arghh bosan.

Orang lain semua kata "wah best lah position kau ni kan, jaga other income je, kerja pun senang, banyak rilek je"

Sedap kau kata? Haa meh tukar tempat dengan aku. Baru kau tahu kebosanan aku kat tahap mana. Aku rasa macam nak sambung study balik la. Tapi.. Urm..




Eh jum ramai ramai ambil mc besok? Hehehehe :D Selamat malam.




"Semakin kita dewasa, semakin besar tanggungjawab kita"

2 comments:

fardiyah said...

zaman study mmg seronok :D kerja dah busy..huhuu..

Ieza Wanza said...

kan, lebih seronok study lagi dpd kerja. kerja penat, study pun penat, tp kita lagi enjoy.